29.11.2019
Stia sau nu Pavel Filip ca Vlad Plahotniuc inregistra discutiile in biroul sau? Ce spune fostul prim-ministru despre filmuletele in care seful statului si fostul lider PD negociaza formarea unei aliante PD-PSRM
Pavel Filip spune ca nu stia despre faptul ca in biroul lui Vlad Plahotniuc se inregistrau discutiile si recunoaste ca atunci au fost comise greseli. Despre asta, a declarat liderul PD, in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Lorena BOGZA: "Despre filmuletele in care protagonistii erau Plahotniuc, Dodon si Iaralov. Stiati ca sunt asemenea inregistrari in biroul lui Plahotniuc?"

Pavel FILIP, LIDER PD: "Nu, desigur. Nu cunosteam nici despre faptul ca exista si nici despre faptul ca se negociaza. Eu n-am participat la discutii si nici cineva din colegii nostri, la fel. A fost o perioada complicata. Cu parere de rau, atunci blocul ACUM refuza orice dialog".

Lorena BOGZA: "Dumneavoastra nu stiati ca era discutii intre Plahotniuc si Dodon, dar le-ati vazut. Atunci nu v-ati simtit inselat, tradat?"

Pavel FILIP, LIDER PD: "In perioada aceea dupa ce am vazut imaginile, priveam lucrurile din realitatea de atunci, ca Plahotniuc s-a opus federalizarii si ca n-a acceptat conditiile care au fost impuse".

Lorena BOGZA: "Adica imaginile pe care le-ti vazut, v-au convins, da?"

Pavel FILIP, LIDER PD: "Eu traiam ca ceilalti cu acea realitate".

Lorena BOGZA: "Si acum?"

Pavel FILIP, LIDER PD: "Admit ca au fost comise greseli si trebuie sa fie implicata lumea din partid ca sa avem o comunicare interna."

Acum 5 luni, Publika.md a publicat inregistrari video in care Igor Dodon i-ar dicta lui Vlad Plahotniuc planul de Federalizare a Republicii Moldova.

VEZI SI: Ce spune Igor Dodon despre inregistrarile in care apare alaturi de Plahotniuc si discuta despre finantarea PSRM de catre Rusiei, dar si despre federalizarea RM: „Jucati sah si o sa intelegeti” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie