26.12.2019
"Ati spus ca in trei zile veti avea o majoritate in CMC, o aveti?" Cum raspunde Ion Ceban
Desi a dat asigurari ca in trei zile va forma o majoritate in Consiliul Muncipal Chisinau, Ion Ceban spune ca nu i-a reusit pentru ca cei din blocul ACUM nu au dorit. Totusi, si fara o alianta in CMC, proiectele socialistilor se voteaza de majoritatea consilierilor, spune Ceban.

-Ati spus ca in trei zile veti avea o majoritate in CMC, o aveti?

Ion CEBAN, PRIMARUL MUNICIPIULUI CHISINAU: "Daca este sa vorbim formal... nu, dar toate proiectele care sunt se voteaza sunt sustinute de marea majoritate a celor prezenti. E mai confortabil sa ai lucfrurile batute in cuie, nu este, nu este. Ceea ce se voteaza in consiliu eu incercsa se voteze cu toti cei prezenti. Avem tot cabinetul functional si avem toate poriectele votate. Le-am propus, daca ai decis sa nu faca o majoritate formala, nu au vrut."

La 20 octombrie, cand a castigat alegerile, Ion Ceban se arata sigur ca in trei zile va reusi sa formeze o coalitie cu cei de la ACUM in Consiliul Municipal Chisinau. Acest lucru, insa, nu s-a mai intamplat, ulterior, insa, socialistul a dat de inteles ca mai are nevoie de timp. Atunci, consilierii PAS-PPDA spuneau ca nu vor crea o alianta cu socialistii in CMC.

Articole din aceeasi categorie