11.11.2019
Acum o saptamana, Ion Ceban se arata sigur ca in trei zile va reusi sa formeze o coalitie cu cei de la ACUM in Consiliul Municipal Chisinau. Acest lucru, insa, nu s-a mai intamplat, iar astazi, socialistul a dat de inteles ca mai are nevoie de timp - VIDEO
Acum o saptamana, Ion Ceban se arata sigur ca in trei zile va reusi sa formeze o coalitie cu cei de la ACUM in Consiliul Municipal Chisinau. Acest lucru, insa, nu s-a mai intamplat, iar astazi, socialistul a dat de inteles ca mai are nevoie de timp. Consilierii PAS-PPDA sustin ca nu vor crea o alianta cu socialistii in CMC.

Capacitatile lui Ion Ceban se pare, insa, ca nu l-au ajutat sa formeze o coalitie in primarie cu cei de la ACUM. Asa ca astazi, primarul nu a raspuns la intrebari atat de sigur cum a facut-o acum o saptamana.

“-Acum o saptamana la emisiunea Lorenei Bogza ati spus ca faceti coalitie?"

Ion CEBAN, PRIMARUL CAPITALEI: "Vedeti ca exista probleme la nivel central, dar aici nu ma voi expune. Eu va spun ca voi lucra cu fiecare consilier si vom avea un consiliu lucrativ in municipalitate."

Consilierul Ruslan Verbitchi de la PPDA ne-a spus ca ramane in vigoare pozitia anuntata anterior de Andrei Nastase, care spunea ca blocul ACUM nu va face coalitie cu socialistii in CMC.

Articole din aceeasi categorie