03.07.2020
Alexandu Slusari: “ Suntem obosiți de acest serial Santa Gatcan”. Ce spune deputatul despre noul filmulet: "Faptul ca ochii lui erau instecleniti era evident ca nu vorbeste liber"

Deputatul Alexandru Slusari sustine ca atat timp cat nu se stie concret daca Stefan Gatcan a depus cererea de depunere a mandatului benevol, are toate motivele sa creada ca acesta  a fost rapit, batut si este fortat sa faca aceste actiuni, inclusiv filmulete aparute pana acum.

Alexandru SLUSARI, DEPUTAT PLATFORMA DA: "Noi suntem deja obositi de acest serial "Santa Gatcan" cu plecari, iesiri cu cereri, cu toate aceste momente cum ca "ma simt bine, ma simt foarte bine."

Deja m-i se pare ca cei de la Dodon, care ieri au difuzat acest video, nici nu s-au gandit ca aduc mai multe suspiciuni si fac o prostie dupa alta. Ceea ce eu vad, deja trece orice limita.

A fost luat in slavi, a fost dus la Hancesti, toata fractiunea PSRM i-a facut campanie elctorala fara aparenta lui, toate buteliile de gaz au fost repartizate din numele lui.

A fost cel mai bun specialist imprumutat de la Plahotniuc. In doua zile am inteles ca este o prostituața politica, pe urma am inteles de la “Costea Furculioc” ca este om decent si demn,  acum ne uitam in fiecare zi la filme de prost gust.

Ceea ce am vazut eu, m-i s-a parut ca citeste de pe prompter. Faptul ca ochii lui erau instecleniti era evident ca nu vorbeste liber. Apare marea intrebare, unde se afla?

Din punctul nostru de vedere, acest spectacol poate fi finalizat prin doua metode: sau se expune procuratura, dar cu probe concludente, cu probe credibile,  sau sa vina domnul Gatcan in Parlament si nesilit de nimeni, fara paza de corp si fara ca sa stea in dreapta Bolea si in stanga Novac, sa vina sa spuna in plenul parlamentului, liber, ce sa intamplat. 

In caz contrar, tot ce se intampla acum, pana la proba contrarie am toate motivele sa insist ca el a fost rapit, batut si este fortat sa faca ceea ce face."

Articole din aceeasi categorie