21:45, 14 Iulie 2017
, PRO TV

Vladimir Voronin despre relatia sa cu Vlad Plahotniuc: "Lasati-l, nu-l implicati. De cand nu suntem la guvernare, noi vedem doar urmele"


Invitat la emisiunea InProfunzime cu Lorena Bogza, Vladimir Voronin a fost intrebat despre relatia sa cu Vlad Plahotniuc, dar si despre investigatia RISE din 2016 privind compania offshore prin care a fost controlat postul de televiziune NIT TV.


 

- Este adevarat ca pe segmentul media ati avut afaceri cu Plahotniuc, de exemplu NIT TV, atunci cand l-ati preluat. Ati citit investigatia RISE?

 

Vladimir VORONIN, lider PCRM: "Familia asta inca nu se pronunta atunci prin Moldova. Eram ca un fel sponsori, lasati-l, nu-l implicati"

 

-Ce relatie aveti cu Vlad Plahotniuc?. Il calificati ca un om de succes, ca a reusit singur.

 

Vladimir VORONIN, lider PCRM: "Eu nu cunosc nimic, noi doar vedem urmele. Situatia il scoate asa la iveala pe acest Plahotniuc, dar nu va uitati cati au fost la guvernare si ce au facut restul."


Vlad Plahotniuc si Vladimir Voronin au facut afaceri impreuna pana in 2009, cand Plahotniuc s-a implicat in politica. Rise Moldova a realizat o investigatie in 2016, in baza unor materiale publicate in cadrul campaniei Panama Papers, in care mentioneaza ca Plahotniuc si Voronin au gestionat impreuna, prin intermediari, postul de televiziune NIT.

 


Alte ştiri despre: