13:27, 12 Octombrie 2017
, PRO TV

Vladimir Putin, aflat in aceste zile la Soci, a primit un caine. Cadoul i-a fost facut de presedintele Turkmenistanului - VIDEO


Vladimir Putin aflat in aceste zile la Soci a primit un caine. Cadoul i-a fost facut de presedintele Turkmenistanului, cu ocazia implinirii a 65 de ani. Vazand catelul din rasa Alabai, Putin a fost atat de bucuros, incat, fara a sta mult pa ganduri, l-a pupat.


 

 

Cu o intarziere de cinci zile, presedintele Turkmenistanului i-a facut lui Vladimir Putin, care sambata trecuta a implinit 65 de ani, un cadou. Stiind ca liderului rus ii plac cainii, i-a adus un catel din rasa Alabai. Imediat ce l-a vazut, Putin s-a grabit sa-l ia din mainile liderului turkemn, care il tinea de ceafa si il arata camerelor. Presedintele rus chiar a sarutat cainele.

 

Acesta a fost momentul care a atras toata atentia jurnalistilor, prezenti la Soci pentru sedinta Consiliului Sefilor de State ai CSI. La eveniment a participat si Igor Dodon. Pe pagina sa de Facebook, seful statului s-a laudat ca presedintii care fac parte din Uniunea Economica Euroasiatica au salutat cererea Moldovei de a deveni stat-observator in cadrul acestei structuri. Iar Vladimir Putin a declarat in timpul conferintei de presa ca il sustine pe Dodon in intentia sa de a apropia Moldova de Uniunea Economica Euroasiatica.

 

Vladimir PUTIN, PRESEDINTELE FEDERATIEI RUSE: ”Toate tarile Uniunii sustin dorinta lui de a stabili o cooperare mai stransa intre UEE si Moldova. Rusia va construi relatii cu aceasta tara in functie de cat de mult Moldova si poporul moldovenesc sunt gata sa extinda aceasta cooperare.”

 

 Acum o zi, tot la Soci, Vladimir Putin i-a spus lui Igor Dodon ca relatiile economice dintre Rusia si Republica Moldova vor depinde de cele politice.

Alte ştiri despre: