15:14, 5 Iunie 2018
, PRO TV

Vlad Plahotniuc, impreuna cu Andrian Candu si Vlad Cebotari, in SUA. Liderul PD s-a intalnit cu congresmanul de Texas Pete Olson: "Este o mandrie pentru mine sa-l pot considera prieten" - VIDEO


Vlad Plahotniuc se afla in SUA. Astazi, liderul PD s-a intalnit cu congresmanul de Texas Pete Olson. Despre asta se arata intr-un comunicat emis de Partidul Democrat.


 

Vlad Plahotniuc, lider PD: "Mi-a făcut o deosebită plăcere să-l revăd pe domnul congresman şi este o mândrie pentru mine să-l pot considera prieten. Am discutat subiecte diverse din domeniul economico-social, reformele realizate, dar şi o temă foarte importantă pentru Moldova – securitatea energetică. Am discutat de asemenea despre alegerile parlamentare care urmează şi despre relaţiile moldo-americane în general.

 

Domnul Olson e un bun cunoscător al temelor energetice şi a fost interesat de eforturile Republicii Moldova de diversificare a surselor de aprovizionare cu energie. Categoric ţara noastră are nevoie de alternativa energetică şi eforturile continuă foarte serios în această direcţie”.

 

Alaturi de Vlad Plahotniuc, la intalnirea cu congresmanul american au fost prezenti vicepresedintii partidului Andrian Candu si Vlad Cebotari.

 

Alte ştiri despre: