11:57, 5 Februarie 2019
, PRO TV

Valentin Guznac, invitat astazi la dezbaterile de la PRO TV. Profilul candidatul Partidului Democrat, pe circumscriptia uninominala 29


Valentin Guznac este invitat astazi la dezbaterile de la Pro TV. El este candidatul Partidului Democrat, pe circumscriptia uninominala, numarul 29.


 

Potrivit moldova.org, Valentin Guznac a absolvit cursurile Academiei de Administrare Publică de pe lângă Preşedintele R. Moldova şi ale Institutului Baltic de Economie, Ecologie şi Drept din oraşul Sankt-Petersburg.

 

În anul 1999, Valentin Guznac este desemnat în funcţia de şef adjunct al Secţiei administraţie publică locală a Consiliului judeţean Bălţi.

 

În luna octombrie a aceluiaşi an este numit în funcţia de viceprimar al municipiului Bălţi.

 

A îndeplinit funcţia de ministru al administraţiei publice locale între 2007-2009 şi deputat în Parlament între 2009-2011.

 

În 2016, Guznac a fost numit secretar general adjunct al Guvernului şi a fost demis un an mai târziu.

 

Canidatul si-a anuntat participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, in calitate de reprezentant PD pe circumscriptia uninominala nr. 29 din care fac parte unele cartiere din sectoarele Centru si Rascani ale capitalei.

 

CEC a publicat declaratia de avere a candidatului.

 

Organizatiile constituente ale Initiativei Civice pentru un Parlament Curat 2019 (ICPC) nu au publicat profilul concurentului.

Alte ştiri despre: