14:50, 3 Februarie 2018
, PRO TV

Trump, impreuna cu republicanii au publicat o nota, care demonstreaza, in opinia lor, ca FBI si Departamentul de Justitie ar fi actionat impotriva presedintelui SUA in timpul campaniei electorale - VIDEO


Un document confidential despre interceptari abuzive, in scopuri politice, ar putea crea un scandal peste Ocean. Presedintele american, impreuna cu republicanii au publicat o nota, care demonstreaza, in opinia lor, ca FBI si Departamentul de Justitie ar fi actionat impotriva lui Trump si in favoarea lui Hillary Clinton, in timpul campaniei electorale prezidentiale.


 

Nota confidentiala este scrisa in patru pagini si a fost redactata de membrii republicani ai Comisiei pentru serviciile de informatii din Camera Reprezentantilor. Acestia detaliaza, ceea ce ei considera ca a fost un abuz de putere al FBI. Mai exact, un membru al echipei de campanie a lui Trump ar fi fost interceptat telefonic inainte de alegerile din 2016. Acest lucru ar fi fost facut ilegal si in interesul lui Hillary Clinton.

 

Donald TRUMP, PRESEDINTELE SUA: ”Cred ca e teribil. Cred ca e o rusine ceea ce se petrece in tara noastra.”

 

FBI si Departamentul Justitiei au cerut Casei Albe sa nu publice informatiile continute in acest document. 

 

Eric TUCKER, REPORTER DE INVESTIGATII: ”Este un moment extraordinar, cum nu am mai vazut. In mod cert, de la un Comitet parlamentar cum este cel pentru servicii de informatii nu te astepti sa faca publice date secrete, pe care, se presupune, ar trebui sa le protejeze. Iar unele dintre informatiile din acest document pot fi considerate informatii de maxima siguranta privind securitatea nationala.”

 

Democratii, la randul lor, sustin ca Trump a desecretizat documentul pentru a distrage atentia de la ancheta privind amestecul Rusiei in alegerile americane din 2016.

Alte ştiri despre: