18:46, 13 Noiembrie 2017
, PRO TV

Se implineste un an de cand Igor Dodon a fost ales presedinte al Republicii Moldova. El a castigat alegerile prezidentiale invingand-o pe Maia Sandu in turul doi de scrutin - VIDEO


Intr-un an de presedintie, Igor Dodon a oferit o multime de perle si faze amuzante. Incepand cu halatul cu stema pe care l-a purtat de Boboteaza si incheind cu momentele in care a fost luat peste picior de Vladimir Putin - toate au facut deliciul internautilor care s-au amuzat din plin.


 

"Nu va jucati cu focul!"

 

 Asta a spus Igor Dodon imediat dupa ce a fost ales in functie. Faptul ca la Resedinta de Stat s-a instalat un nou presedinte s-a vazut imediat pe fatada cladirii – drapelul Uniunii Europene a disparut. Iar pe site-ul presedintiei limba romana a fost inlocuita cu limba moldoveneasca. Prima sa vizita oficiala in afara tarii a fost la Moscova si de atunci de sapte ori s-a intalnit cu Vladimir Putin. 

 

De Boboteaza, Igor Dodon a dat tonul in materie de moda a… halatelor. Presedintele a postat pe facebook imagini video cum intra in apa rece si cateva fotografii in care apare intr-un halat cu stema. Pozele au devenit subiect de mare haz pe internet. 

 

A starnit un val de glume si tinuta pe care a ales sa o poarte presedintele atunci cand a vizitat muntele Athos, impreuna cu un grup de socialisti. In timpul aflarii sale acolo, pe pagina sa de facebook a aparut un mesaj ciudat. Presedintele a dat ulterior o explicatie la fel de bizara - ca asta s-a intamplat cat urca si cobora muntii cu rucsacul in spate. 

 

Igor Dodon insista sa para un bun crestin, iar ca sa apara intr-o lumina mai buna, la propriu Presedintia a cheltuit 162 de mii de lei pentru un aparat de fotografiat performant. 

 

Iata o scena devenita hit. La emisiunea In Profunzime Igor Dodon ii da o replica jurnalistului Vasile Botnaru. Si tot atunci a declarat ca nu mai traieste din banii parintilor. Desi anterior situatia era alta. Presedintele si-a laudat pe facebook casa parinteasca si mai ales beciul. 

 

Iar la Resedinta de la Condrita a chemat jurnalistii, dar bodyguarzii sai nu le-au dat voie sa filmeze orice. Subiectul reparatiilor facute la Condrita a stranit discutii aprinse, nefiind clar din ce bani s-au facut. La fel a fost si cu petrecerea pe care presedintele a dat-o la Condrita. La fel de constroversate au fost si vacantele presedintelui. Cea a familiei sale petrecuta in Turcia vara aceasta a avut itele cam incalcite. 

 

Si pentru ca este un internaut nelipsit de pe retelele de socializare, Igor Dodon a marcat un an de presedintie tot pe facebook, anuntand ca “lucrurile mari abia urmeaza.”

Alte ştiri despre: