12:57, 5 Septembrie 2017
, PRO TV

Regina Elisabeta a II-a si printul Philip au inaugurat oficial cel mai inalt pod din Marea Britanie. Regina a taiat panglica - VIDEO


Regina Elisabeta a II-a si printul Philip au inaugurat oficial cel mai inalt pod din Marea Britanie. Regina a taiat panglica, apoi a traversat simbolic podul, care are o lungime de peste 2 kilometri si jumatate. Constructia acestuia a inceput inca in 2011 si a costat peste 1,7 miliarde de dolari.


 

In prezenta a sute de oameni si cu muzica militara, regina Elisabeta a II-a a taiat panglica, iar apoi a traversat podul in masina, impreuna cu printul Philip. Pentru ceremonie a fost pregatit si un show aerian.


Regina ELISABETA A II-A: ”Primul ministru, Ducele de Edinburgh şi cu mine, suntem încântaţi să fim alături de voi şi de oamenii din Scoţia pentru a sărbători această realizare extraordinară.”

 

Podul a fost deschis inca acum sase zile, dar inaugurarea oficiala a avut loc ieri. Constructia acestuia a inceput in 2011 si a costat peste 1,7 miliarde de dolari. Podul are benzi speciale pentru autobuze, iar soferii vor trebui sa respecte anumite viteze in functie de nevoile traficului.

Alte ştiri despre: