19:18, 1 Martie 2018
, PRO TV

Promisiunea lui Plahotniuc de a repara peste o mie de kilometri de drum - una populista. Asta cred deputatii din opozitie, care mai spun ca de la vorbe pana la fapte mai e mult - VIDEO


Promisiunea lui Plahotniuc de a repara peste o mie de kilometri de drum in satele moldovenesti este una populista, cred deputatii din opozitie. De la vorbe pana la fapte mai e mult, spun acestia dar nu si imposibil… cand se apropie campania electorala. Democratii, nu se uita la critici si isi lauda proiectul, spunand ca laurii ii vor culege la sfarsit de an, iar la sfarsit de an sunt... alegeri.


 

Grigore NOVAC, DEPUTAT PSRM: “Va fi carpit aici 100 de metri de drum, aici 100 de metri, insa in realitate va fi ca mergem pe 100 de metri normal, peste 100 se incep gropile pana la genunchi si ne rupem gaturile iar.”

 

 Vadim PISTRINCIUC, DEPUTAT PLDM: “Dupa un calcul matematic ar reiesi cate 700 de metri de drum si acela in varianta alba. O sa mai avem niste tractoare, un pic de prundis. Asta e o chestie pur electorala.”

 

 Vladimir VORONIN, DEPUTAT PCRM: “Este posibil daca acest an este electoral.”

 

 Roman BOTAN, DEPUTAT PL: “Mai bine sa faci decat sa vorbesti.”

 

 Democratii nu ne-au putut spune astazi la cat vor ajunge cheltuielile, dar banii ar urma sa fie luati din fondul rutier al bugetului de stat. Ei sustin ca e normal sa fie asa, intrucat e un proiect guvernamental, sprijinit politic de PD, formatiune care detine majoritatea parlamentara. 

 

Sergiu SIRBU, DEPUTAT PD: “Cred ca este un proiect realist, chiar foarte ambitios. Deja cat de populist este sau nu, vom vedea la finele acestui an.“

 

 Ziarul de Garda scrie ca pentru acest an sunt deja alocate aproape 2,3 miliarde de lei, din surse externe, pentru reparatia drumurilor. Deja de mai bine de cateva luni, liderul PD anunta idei care ulterior devin initiative ale Guvernului sau proiecte de lege. Premierul Pavel Filip a spus anterior ca nu vede o problema, deoarece PD este partid de guvernamant, care si-a asumat reforme.

Alte ştiri despre: