23:30, 13 Decembrie 2018
, PRO TV

Munteanu: "Sesizarea la CC pentru demiterea lui Filat a fost ideia lui Ghimpu. E scrisa de mine, dar este colaborata cu toata lumea"


"Sesizarea la CC pentru demiterea lui Filat a fost ideia lui Ghimpu. E scrisa de mine, dar este colaborata cu toata lumea". Asta a declarat fostul vicepresedinte al PL, Valeriu Munteanu, prezent la emisiunea InPROfunzime.


 

Lorena BOGZA:  "Chirtoaca spune ca de fapt dumnevostra sunteti cel care vine cu aceasta sesizare si ca in spatele acestei sesizari ar sta, de fapt, Partidul Democrat cu Vlad Plahotniuc."

 

Valeriu MUNTEANU: "Deci sa fie clar aceasta sesizare este scrisa de mine dar este colaborata cu toata lumea. Este cosmica chestia in care eu am scris-o fara sa stie Ghimpu si colegii. Eu am scris-o si am sustinut-o in fata curtii ca si pe celelalte. Voi pe Ghimpu il cunoasteti sau va faceti ca nu il cunoasteti. Nu putea sa se intample in gospodaria la Ghimpu niciodata chestii din astea. Munteanu sa se duca sa coordoneze ceva fara stirea lui, acestea sunt povestile lui Ion Creanga"

Alte ştiri despre: