20:07, 10 Septembrie 2018
, PRO TV

Panouri cu iz ... electoral au aparut pe strazile din Chisinau. Cu jumatate de an inainte de alegerile parlamentare, socialistii au impanzit capitala cu panouri - VIDEO


Panouri cu iz ... electoral au aparut pe strazile din Chisinau. Cu jumatate de an inainte de alegerile parlamentare, socialistii au impanzit capitala cu panouri. Acestia au refuzat sa ne spuna cati bani au cheltuit si spun ca vor prezenta cheltuielile in rapoartele financiare la CEC.


 

Natalia GHETU, REPORTER PRO TV:  "Desi alegerile parlamentare vor avea loc abia in februarie, panourile au inceput deja sa apara. De curand pe mai multe strazi din capitala pot fi vazute astfel de panouri cu mesajul “Dupa 9 ani de dezastru, ce facem? Solutia exista”.

 

 Mesajul socialistilor poarta insa, printre randuri, amprenta comunista. Acum 7 ani, fostul candidat al PCRM la functia de primar al capitalei, Igor Dodon, la fel sustinea ca detine solutia. Daca atunci era doar pentru Chisinau, acum socialistii si-au asumat-o pentru intreaga tara.

 

Purtatorul de cuvant al PSRM, ne-a declarat ca panourile fac parte dintr-o campanie de informare inaintea alegerilor parlamentare, iar sumele de bani cheltuiti vor fi indicate in rapoartele financiare prezentate la CEC.

 

Saptamana trecuta, socialistii au organizat Congresul Consiliului Republican. Acestia au anuntat ca sunt in cautarea candidatilor pe care sa ii inainteze pe circumscriptii la parlamentarele din februarie. Igor Dodon a declarat, atunci, ca e gata sa candideze pe listele PSRM, pentru a ajuta partidul sa obtina majoritatea in legislativ.

 

Si liberal-democratii au organizat acum doua zile congresul partidului in cadrul caruia Tudor Deliu a fost numit noul lider al formatiunii, dupa ce fostul presedinte Viorel Cibotaru si-a dat demisia de onoare. Odata cu aceasta schimbare, politicienii au modificat si strategia, asumandu-si drept obiectiv unirea Moldovei cu Romania. Astfel, PLDM a devenit al patrulea partid care se declara unionist dupa PNL, PL si PUN.

Alte ştiri despre: