11:30, 2 Decembrie 2011
, PRO TV

(P) “StarWallet” - sistemul de plati electronice de la StarNet


StarNet, unul din liderii pietei de tehnologii informationale si comunicatii electronice din Moldova, a demarat procesul de implementare a serviciului de plati electronice “StarWallet”. In acest sens, StarNet a semnat cu compania multinationala Coinstar un acord de parteneriat pentru realizarea tehnica a serviciului.


 

“StarWallet” reprezinta un sistem de plati electronice, care permite efectuarea tranzactiilor si achitarilor prin intermediul oricarui dispozitiv mobil cu acces la internet. Achiatarile pot fi efectuate rapid, oriunde si oricand, fara a fi necesare conexiuni aditionale, cum ar fi terminalele bancare. Orice doritor isi poate deschide un cont “StarWallet” si il poate suplimenta pentru a-si achita cumparaturile, serviciile comunale, contul de la restaurant, sau oricare alte necesitati. Sistemul ofera si posibilitatea de a primi plati pe contul StarWallet pentru serviciile prestate. 

Reprezentantii companiei StarNet au facut si doua demonstratii de achitare prin intermediul serviciului de plati electronice.

In contextul promovarii recente a “legii cu privire la serviciile de plata si moneda electronica, care aliniaza Republica Moldova la normele europene in privinta sistemelor de plati electronice, implementarea “StarWallet” este un pas spre integrarea europeana a Republicii Moldova. Serviciul aduce libertate si flexibilitate in efectuarea platilor si oportunitati noi de dezvoltare. 

Alte ştiri despre: