15:54, 20 Mai 2018
, PRO TV

Andrei Nastase, Maxim Braila, Silvia Radu, Ion Ceban si Vasile Costiuc, la vot. Candidatul PSRM: "Am votat pentru un oras curat" - VIDEO


Cei mai matinali candidati au fost astazi Andrei Nastase si Maxim Braila. La ora 9 acestia deja erau la sectiile de vot unde isi au viza de resedinta. De dimineata si-au exprimat optiunea Silvia Radu, Ion Ceban si Vasile Costiuc. Toti au venit la vot impreuna cu familiile.


 

Candidatul PPDA Andrei Nastase a venit la sectia de votare cu sotia si fiica cea mica, dar si cativa sustinatori. In fata camerelor de filmat, sotia  acestuia s-a emotionat pana la lacrimi. Ca si Andrei Nastase, candidatul independent Silvia Radu a venit cu familia la sectia de vot, cu sotul si cei trei copii. Spune ca a votat pentru o capitala  fara politica.

 

Liberalul Valeriu Munteanu a venit cu cele patru fete si sotia. Toate, imbracate in rochii albe. Mmebrii biroului electoral ne-au spus ca Munteanu a votat pe liste suplimentare, deoarece s-a mutat recent in cartierul Telecentru si nu a reusit sa-si schimbe viza de resedinta. Vasile Costiuc de la Democratia Acasa, la fel a venit cu familia. 

 

Candidatul PSRM Ion Ceban a votat la ora 10.30. Si el a venit la sectia de votare cu familia, sotia si cei doi copii. El spune ca a votat pentru un oras mai curat.

 

Tot de dimineata si-a exprimat optiunea si candidatul Partidului Popular, Maxima Braila. Acesta spune ca a votat pentru o capitala europeana si pentru ca siguranta orasenilor sa fie o prioritate a primarului.

Alte ştiri despre: