21:22, 21 Iunie 2018
, PRO TV

Maia Sandu: "Dupa protestul de ieri, mai multa lume a ajuns acasa si au gasit in genti cutite. Aceasta guvernare este pornita pe violenta. Oameni imbracati in civil care sunt oamenii lui Tutu"


"Dupa protestul de ieri, mai multi oameni au gasit in genti cutite si acesta este un lucru foarte clar ca guvernarea este pornita pe violenta. Trebuie sa protestam pana cand vor fi validate aceste alegeri." Declaratiile au fost facute de lidera PAS, Maia Sandu, in cadrul emisiunii InPROfunzime.


 

Maia SANDU, LIDER PAS: "Dupa protestul de ieri mai multa lume a ajuns acasa si au gasit in genti cutite. Este foarte clar ca aceasta guvernare este pornita pe violenta. Trebuie sa fim atenti. Lui Plahotniuc ii este frica de un numar mare de oameni. Astazi au venit un grup de oameni cu muzica ca sa provoace zgomot.

 

Noi trebuie sa stam acolo pana cand nu vor fi validate alegerile,noi trebuie sa punem o presiune mai mare pe acest personaj Plahotniuc.

 

Oameni imbracati in civil care sunt oamenii lui Tutu, am inceput sa-i distingem pe cei care nu sunt din randul protestarilor. Ideea gruvernarii este sa opreasca miscarea protestatara. Pericolul violentelor este din partea guvernarii. E adevarat ca trebuie sa mergem la politie pentru ca si astazi au venit mai multi oameni si ne-au spus ca au gasit obiecte straine. Acolo sunt camere de supraveghere si daca vor dori sa se uite pe ecrane cine este persoana care pune lucrurile straine oamenilor in genti."

 

Decizia Judecatoriei Chisinau de ieri, de a declara nule alegerile locale, a scos astazi oamenii in strada. In frunte cu Andrei Nastase, membrii si liderul PAS, Maia Sandu, chisinauenii au protestat astazi in fata primariei Chisinau, la sediul partidului democrat si in Piata Marii Adunari Nationale. 

Alte ştiri despre: