16:24, 10 Octombrie 2017
, PRO TV

Liberal-democratii considera guvernarea o alianta PD - PSRM si indeamna partidele de dreapta sa faca front comun la parlamentarele din 2018: ”Exista dubii ca PD va trece in Parlament” - VIDEO


Toate fortele politice de dreapta sa se uneasca si sa faca front comun la alegerile parlamentare din 2018. Este indemnul liberal-democratilor , care spun ca astfel vor putea opune rezistenta guvernarii, pe care o considera o alianta PD - PSRM. Democratii, care anterior au facut un apel asemanator, au spus ca astazi nu comenteaza, socialistii insa nu au raspuns la telefon.


 

Alexandru BUJOREAN, VICEPRESEDINTE PLDM: “Crearea unui front comun de dreapta, proeuropean, care in urmatoarele alegeri parlamentare sa elibereze aceasta tara din captivitatea unei mafii administrative veritabile.”

 

PLDM exclude orice alianta a partidelor de dreapta cu democratii.

 

Viorel CIBOTARU, LIDER PLDM: “PD din pacate a profanat ideea proeuropeana a tarii noastre, s-a sfadit cu toti vecinii si a pierdut credibilitatea partenerilor externi. Nu exista niciun teren pentru a discuta o eventuala coalitie proeuropeana cu acest partid. Dar in general exista dubii si daca acest partid va trece in parlament.”

 

PLDM propune crearea unui bloc parlamentar de dreapta. Platforma DA si PAS au anuntat ca sunt gata sa discute un asemenea scenariu, liberalii si cei de la PUN insa au spus ca se mai gandesc.

 

Serviciul de presa al Partidului Democrat, care a venit anterior cu o initiativa similara, a spus ca nu comenteaza declaratiile liberal-democratilor. 

Alte ştiri despre: