15:38, 13 Iulie 2017
, PRO TV

Liberal-democratii au acuzat guvernarea, dar si socialistii ca l-ar proteja pe Sevciuk. Acestia insista ca seful de la SIS si vicepremierul pentru reintegrare sa vina in Parlament - VIDEO


Liberal-democratii insista ca seful de la SIS si vicepremierul pentru reintegrare sa vina in Parlament. Ei ar urma sa spuna ce stiu despre dosarele deschise pe numele lui Evghenii Sevciuk, dar si daca cunosc unde s-ar ascunde fostul lider al administratiei de la Tiraspol. PLDM crede ca guvernarea, dar si socialistii l-ar proteja, avand in vedere ca nici de aceasta data nu au sustinut propunerea lor.


 

Tudor DELIU, DEPUTAT PLDM "Noi nu putem sa trecem Nistru, pe cand ei se plimba bine merci prin Chisinau fara ca cineva sa-i intrebe de ce...Ei ne-au umilit profesorii, parintii, elevii..."

 

Roman BOTAN, DEPUTAT PL "Noi vom sustine aceasta solicitare..."

 

Ca ars a sarit presedintele de onoare al democratilor, care a spus ca PD nu va sustine aceasta propunere.  

 

Dumitru DIACOV, PRESEDINTE DE ONOARE PD "Nu suntem prima data in astfel de situatii, noi avem o agenda incarcata, ca sa aducem pe orice in parlament pentru fel de fel de chestii pentru a spune cine se plimba cine nu, cand vine Basescu nu ne intereseaza..."

 

Valeriu GHILTECHI, DEPUTAT NEAFILIAT "Ei cine din urma i-a strigat de Basescu si el a spus dar nu are nicio legatura"

 

Solicitarea nu a fost sustinuta de plen. Liberal-democratii au acuzat guvernarea, dar si socialistii ca l-ar proteja pe Sevciuk.

 

Tudor DELIU, DEPUTAT PLDM "poporul trebuie sa stie despre acest caz, dar ei il protejeaza "

 

Vasile BOLEA, DEPUTAT PSRM "Dar ei nu vor sa ne spuna cand era Filat si mergea la fodbal si prin cluburi sa spuna mai intai asta si pe urma ...altele ..."

 

Saptamana trecuta, liderul comunistilor spunea ca fostul lider de la Tiraspol ar fi plecat din tara.

 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM "Ei mi-au transmis si mie cineva, dar acum nu stiu..., dar ar trebui audiati ceilalti"

 

Ieri, intr-un comunicat, liderul Platformei DA a spus ca Evghenii Sevciuk nu a parasit Moldova si s-ar afla la Chisinau, iar guvernarea i-ar oferi protectie pentru ca Sevciuk sa deconspire anumite scheme pe care le-ar avea cu autoritatile de la Chisinau. Sevciuk este acuzat  de autoritatile de la Tiraspol de furt in proportii deosebit de mari. El se declara victima unei rafuieli politice. 

Alte ştiri despre: