15:09, 2 Iunie 2018
, PRO TV

La fel ca acum doua saptamani, membrii birourilor electorale din capitala au amenajat astazi sectiile pentru turul 2 de scrutin, care va avea loc maine - VIDEO


Ca la repetitie. La fel ca acum doua saptamani, membrii birourilor electorale din capitala au amenajat astazi sectiile pentru turul doi de scrutin, care va avea loc maine. De dimineata au primit buletinele de vot dupa care au instalat cabinele. Urnele de vot vor fi instalate maine la ora 7 atunci cand sunt asteptati si primii alegatori.


 

Forfota mare dis-de-dimineata la preturile din  capitala. Presedintii birourilor electoarele au venit dupa buletine de vot.

 

“Buletinele sunt sigilate. Mergem impreuna cu politia la biroul electoral. Pentru ale numara.”

 

 Ulterior, buletinele de vot distribuite au fost transportate  sub supravegherea politistilor in cele 306 sectiile de votare. Odata ce au fost aduse la birourile electorale toate buletinele au fost numarate.

 

Alexandru RUSU, PRESEDINTELE SECTIE DE VOTARE NR.54:Dupa lege trebuie verificate.“

 

 Apoi au fost puse intr-un safeu cu sigiliu. Totodata, astazi au fost facute ultimele pregatiri.

 

Natalia GHETU, REPORTER PRO TV:Sectiile de votare au fost dotate cu toate cele necesare pentru scrutinul de maine. Aici la sectia de votare nr. 54 a fost pregatit mobilierul pentru membrii biroului electoral şi observatori, instalate cabinele de vot şi urnele. La aceasta sectie sunt asteptati aproape 1400 de alegatori.”

 

 Alexandru RUSU, PRESEDINTELE SECTIE DE VOTARE NR.54:  “Maine dimineata maine dimineata vor fi prezentate ca sunt goale si cu ajuorul sigiilor va fi asigurat protectia. Ca la 7 sa incepem activitatea. Avem si o cabina pentru persoanel cu dizabilitati. Tot aici se vede si urna mobila. Pot solicita urna mobil pana  maine la 3.”

 

 Peste 600 de de mii de alegatori din capitala sunt sunt asteptati maine la urne. Cele 306 sectii de votare isi vor deschide usile la ora 7 si se vor inchide la ora 21.

Alte ştiri despre: