11:17, 19 August 2014
, Deschide.md

Iurie Rosca a divortat pentru a doua oara: “Aceasta tine doar de noi doi”


Iurie Rosca este din nou burlac. Politicianul a divortat pentru a doua oara, scrie portalul deschide.md. Rosca nu a vrut sa comenteze divortul sau cu deja fosta sotia , jurnalista Cristina Gutu


 

In primavara anului 2013, Iurie Rosca, in varsta de 53 de ani, si jurnalista Cristina Gutu, cu aproape 20 ani mai tanara, deveneau sot si sotie. Cea de-a doua casnicie a politicianului s-a incheiat, insa, dupa doar un an, scrie presa. Astazi, el a refuzat sa faca vreun comentariu. 

 

Iurie ROSCA, MEMBRU PPCD: " Nu comentez informatii cu caracter personal."

 

Iurie Rosca are trei copii din prima casatorie cu Larisa Rosca, si ea jurnalista. Proaspat divortat, Iurie Rosca se intoarce insa la marea sa dragoste - politica. Partidul acestuia, PPCD, se avanta in campania electorala din aceasta toamna si spera sa ajunga la guvernare.

 

Iurie ROSCA, MEMBRU PPCD: " Asa cum am mai spus-o: I`ll be back,  asa si sper sa fie."

 

PPCD vrea ca Moldova sa nu mearga nici spre Est si nici spre Vest, iar sistemul economic sa fie schimbat astfel incat sa exportam produse in toata lumea, iar noi sa punem taxe vamale inalte pentru marfa straina. PPCD a intrat in umbra dupa ce in 2005 si-a dat votul pentru realegerea lui Vladimir Voronin in functia de sef al statului, desi luptase impotriva regimului comunist ani la rand. La ultimele alegeri parlamentare din noiembrie 2010, PPCD a acumulat 0,53 la suta din voturi si, respecti, nu a acces in Parlament.

 

 

Iurie Rosca, alaturi de prima sa sotie

 

Zvonuri despre divortul dintre Iurie Rosca si Cristina Gutu circula de ceva timp, insa cei doi nu au dorit sa comenteze situatia. Solicitata de o revista de specialitate, Cristina Gutu a mentionat doar ca asa cum nu a comentat casatoria, nu doreste sa comenteze nici divortul. “Aceasta tine doar de noi doi”, a precizat jurnalista.

Alte ştiri despre: iurie rosca, divort, cristina gutu,