17:52, 25 Mai 2018
, PRO TV

Ion Ceban si-a facut aparitia la o intalnire pe care Andrei Nastase o avea cu alegatorii la pretura Buiucani. Replicile dintre cei doi candidati - VIDEO


Daca nu vine Mohamed la munte, vine muntele la Mohamed. Astazi Ion Ceban si-a facut aparitia la o intalnire pe care Andrei Nastase o avea cu alegatorii la pretura Buiucani. Socialistul spune ca a venit pentru a dezminti informatiile pe care candidatul PPDA le-ar fi spus la adresa sa.Era trecut de ora 15, cand Ion Ceban a intrat in sala de festivitati a preturii Buiucani. Acolo unde Andrei Nastase organizase o intalnire cu alegatorii, care trebuia sa fie urmata de o conferinta de presa. Cum a pasit socialistul in incapere, sustinatorii  candidatului PPDA, s-au sculat de pe scaune, cu intentia de a pleca.

 

Nastase a discutat mai departe cu oamenii. In tot acest timp, Ceban statea in picioare si asculta, fara a i se oferi dreptul la replica. La un moment dat, o femeie incearca sa calmeze spiritele si ii propune lui Ceban sa ia loc. Dupa un discurs lung, in care arunca ofense la adresa contracandidatului sau, Nastase isi ia ramas bun si pleaca.

 

Andrei NASTASE, CANDIDAT PPDA: “Ce a facut Ceban este o lasitate, disperare.”

 

 Ion CEBAN, CANDIDAT PSRM: “Am auzit si am venit.”

Alte ştiri despre: