21:15, 15 Martie 2019
, PRO TV

Igor Munteanu despre ofertele facute de PDM si PSRM blocului ACUM: „Aceste oferte sunt ca niste mere otravite, cum le-a numit un coleg de-al nostru"


„Aceste oferte sunt ca niste mere otravite, cum le-a numit un coleg de-al nostru" asta a declarat Igor Munteanu in cadrul emisiunii InPROfunzime cu Lorena Bogza.


 

Igor MUNTEANU: Nu exista incredere intre partidele care intra acum in parlament...Sunt rusofile. Nu poti sa ai incredere in acesti partizani. Suntem curtati in fiecare zi, vin scrisori in fiecare zi. 

 

Atunci cand un lider de partid spune ca „noi va dam functia de prim-ministru" ca si cum ar scoate din propriul buzunar o functie. Nu apartine lui aceasta functie, insa a unor aranjamente dintre partide politice. Nimic nu-i apartine partidului democrat ca sa ofere ceva. 

 

Scenariile care au fost puse in practica nu fac nimic alt ceva decat sa creasca gradul de neincredere fata de aceste oferte care unul dintre colegii nostri le-a numit mere otravite. Este foarte greu de spus cu ce se vor termina aceste scenarii."

 

Acum cateva zile in urma socialistii au cheamat blocul ACUM la discutii in privinta formarii unei majoritati parlamentare. Acestia sustin ca anterior au colaborat cu unii deputati de la ACUM si spera ca vor gasi un numitor comun pentru a evita alegerile anticipate. 

Alte ştiri despre: