16:44, 15 Ianuarie 2019
, PRO TV

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie nu are niciun leu de declarat. Sergiu Mocanu are doar o casa si atat. Cel putin asta se arata in declaratia sa de avere in care nu este scris mai nimic - VIDEO


Iar liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie nu are niciun leu de declarat. Sergiu Mocanu are doar o casa si atat. Cel putin asta se arata in declaratia sa de avere in care nu este scris mai nimic. Mocanu spune ca averea sa este sechestrata inca din 2010 si ca el traieste din banii apropiatilor.


 

Declaratia de avere a lui Sergiu Mocanu este practic goala. Acesta si-a declarat doar casa care are 50 de metri patrati si ar costa in jur de 700 de mii de lei. 

 

Mocanu sustine ca nu a indicat mare lucru in declaratia sa de avere, pentru ca bunurile sale sunt sechestrate, iar cheltuielile sale si le-au asumat apropiatii.

 

Sergiu MOCANU, LIDERUL PARTIDULUI MISCAREA POPULARA ANTIMAFIE: “Averea mea este sechestrat inca in 2010 cand Plahotniuc a castigat de la mine in judecata despagubiri morale si materiale. Atunci executorii au pus sechestru pe averea mea. Daca eu as avea macar un venit oficial, acest venit ar intra in buzunarul lui Plahotniuc.”

 

Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, spune ca nu stie despre faptul ca Vlad Plahotniuc s-ar fi judecat cu Sergiu Mocanu. Gamurari spune ca declaratiile lui Mocanu sunt facute in scopuri electorale.

 

In schimb, vicepresedinta partidului condus de Mocanu a avut ce sa declare. Daniela Bodrug a indicat ca a ridicat un salariu anual de peste 200 de mii de lei in calitate de vicepresedinte al partidului si a obtinut 45 de mii de lei dupa ce a vandut o casa.

 

Daniela Bodrug detine doua apartamente, unul de 54 de m2 si altul de 67 de m2 si un teren agricol de 2 mii de metri patrati.

 

In declaratia sa de avere, vicepresedinta partidului mentioneaza ca are doua masini, un Volkswagen si un BMW. Valoarea acestora nu este mentionata.

 

Partidul Popular Miscarea Antimafie, fondat in anul 2010 de Sergiu Mocanu va fi al saselea in buletinul de vot. Formatiunea a prezentat o lista cu 32 de candidati. 

Alte ştiri despre: