11:45, 8 Septembrie 2017
, PRO TV

Fotoreporterul Constantin Grigorita - teroarea lui Dodon? Ziaristul sustine ca, din nou, nu a fost lasat sa participe la briefingul presedintelui - VIDEO


De ce ii este frica sefului statului? Se intreaba fotoreporterul Constantin Grigorita care sustine ca, pentru a treia oara, nu a fost lasat sa participe la brefingul organizat de presedintele Igor Dodon.


 

Constantin GRIGORITA, FOTOREPORTER: "Cei de la SPPS mi-au comunicat ca sa-l sun pe Ivan Ceban privitor la accesul meu la briefing. Eu telefonez, el nu raspunde, zic, hai sa mai repetam odata apelul. La Carmena, in genere, imi dadea ocupat. Ei asa si nu mi-au mai explicat motivul. L-am abordat pe domnul Ivan Ceban la sedinta CMC, sa-l intreb de ce imi interzice accesul si de ce a insinuat ca m-am comportat neadecvat la evenimentele publice organizate de Presedintie, iar el mi-a zis ca ofiterii SPPS au fost cei care au avut semnalari ca eu ma comport inadecvat. Eu, nici pana astazi, nu am primit de la SPPS un raspuns, care sunt acele actiuni ale mele si care sunt motivele reale pentru care nu sunt admis la evenimentele publice ale presedintelui."


Si la precedentul briefing al presedintelui, care a avut loc pe 29 august, Grigorita nu a fost lasat sa participe.

 

"Astazi, inca o data, fara motive mi s-a refuzat accesul la brefingul d-lui Dodon de la resedinta de stat din strada Nicolae Iorga 23", a scris atunci fotograful pe pagina sa de facebook.


Acelasi incident a avut loc pe data de 26 iulie, cand Constantin Grigorita nu a fost acceptat sa participe la conferinta presedintelui de la Condrita, desi s-a acreditat din timp.

Alte ştiri despre: