17:18, 25 Decembrie 2017
, PRO TV

Fie ca sarbatoresc sau nu Craciunul, oficialii au postat mesaje de felicitare. Unii s-au limitat la cateva cuvinte frumoase, iar altii au elaborat filmulete - VIDEO


Fie ca sarbatoresc sau nu Craciunul, oficialii au postat astazi mesaje de felicitare. Multi s-au limitat la o poza de familie si cateva cuvinte frumoase. Unii, insa, au elaborat filmulete cu montaj si efecte speciale care nu sunt departe de spoturile din campaniile electorale.


 

Discursul Silviei Radu e ca o calatorie prin Chisinau care porneste de la bradul primariei din Piata Marii Adunari Nationale, continua la patinoarul de la targul guvernului, trece pe la bradul inaugurat de premier si se incheie la sediul primariei unde Silvia Radu este sefa interimara de mai bine de o luna si jumatate. 

 

Presedintele Parlamentului Andrian Candu si-a filmat urarea dintr-un birou si a postat-o pe facebook aseara, inainte de miezul noptii. 

 

Iar seful statului i-a felicitat pe cei care sarbatoresc Craciunul pe stil nou, dar a tinut sa precizeze ca familia sa sarbatoreste pe 7 ianuarie.

 

Un filmulet cu o urare de Craciun a postat pe facebook si seful delegatiei Uniunii Europene la Chisinau, Peter Mihalko.

 

Aflat in penitenciarul 13 si condamnat la noua ani de inchisoare, fostul premier Vlad Filat a scris prin intermediul avocatilor sai ca “Nasterea Domnului reinvie speranta, intareste credinta, aduce liniste si impacare”.

 

In timp ce liderul PD, Vlad Plahotniuc a spus in mesajul sau de felicitare ca “cea mai mare bucurie este posibilitatea de a fi alaturi de familie de sarbatori.”

 

Liberalul Valeriu Munteanu s-a fotografiat alaturi de sotia sa si cele patru fiice imbracate in acelasi stil. 

Alte ştiri despre: