13:02, 13 Septembrie 2017
, PRO TV

"Epopeea cu accesul meu la evenimentele publice de la presidentia RM continua." Fotoreporterul Constantin Grigorita, din nou, nu a fost lasat sa participe la conferinta lui Dodon - GALERIE FOTO


"Epopeea cu accesul meu la evenimentele publice de la presidentia RM continua". Asta a scris fotoreporterul Constantin Grigorita pe facebook, dupa ce pentru a patra oara, nu a fost lasat sa participe la conferinta de presa organizata de presedintele Igor Dodon.


 

"Epopeea cu accesul meu la evenimentele publice de la preşidenţia RM continuă, nici astăzi acei funcţionari care sunt responsabil de relaţiile cu mass - media nu au dorit să discute cu mine pur şi simplu m-au ignorat!", a scris Constantin Grigorita pe pagina sa de facebook. Si la precedentul briefing al presedintelui, care a avut loc pe 8 septembrie, Grigorita nu a fost lasat sa participe.

 

Acelasi incident a avut loc si pe data de 29 august si 26 iulie, cand Constantin Grigorita nu a fost acceptat sa participe la conferinta presedintelui de la Condrita, desi s-a acreditat din timp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte ştiri despre: