17:00, 3 Decembrie 2017
, PRO TV

Donald Trump a negat, din nou, ca a avut o intelegere secreta cu Rusia, in timpul campaniei electorale de anul trecut - VIDEO


Donald Trump a negat, din nou, ca a avut o intelegere secreta cu Rusia, in timpul campaniei electorale de anul trecut. Presedintele american a facut aceste precizari dupa ce un fost consilier de-al sau a declarat ca ar fi gata sa depuna marturie ca apropiati de-a lui Trump i-au cerut sa initieze contacte cu rusii, in timpul campaniei electorale.


 

Donald TRUMP, PRESEDINTELE SUA: ”Nicio intelegere. Nu a fost absolut nicio intelegere.”

 

Donald Trump a facut aceste comentarii dupa ce acum doua zile, fostul sau consilier pe probleme de securitate nationala, Michael Flynn a recunoscut ca un membru de rang inalt din echipa presedintelui l-a indrumat anul trecut sa intre in contact cu oficiali rusi. Tot el a recunoscut ca a mintit anterior FBI-ul in privinta unei intalniri avute cu ambasadorul Rusiei, inainte ca Trump sa fie investit in functie.

 

Marturisirile lui Flyyn ar putea dovedi ca echipa de campanie a presedintelui a avut contacte secrete cu rusii, cu scopul de a-l ajuta pe Trump sa o invinga pe Hillary Clinton. Procurorii americani au anuntat ca vor fi cercetati si alti oficiali de la Casa Alba pentru a stabili daca Rusia s-a amestecat in alegerile prezidentiale.

 

Moscova, inclusiv Vladimir Putin a negat de mai multe ori acest lucru, iar presedintele american a declarat ca-l crede pe omologul sau rus.

Alte ştiri despre: