17:38, 19 Mai 2017
, PRO TV

Dodon sta bine in fotoliul sau si nu crede ca liberalii vor reusi sa-l clatine. Presedintele a reactionat la intitiativa PL de a aduna semnaturi - VIDEO


Dodon sta bine in fotoliul sau si nu crede ca liberalii vor reusi sa-l clatine. Presedintele s-a amuzat astazi pe seama intitiativei acestora de a aduna semnaturi, care nu au nici o valoare juridica. El i-a sugerat lui Mihai Ghimpu sa-si ia nepotul si sa plece din politica.


 

Igor DODON, PRESEDINTE: "Incearca sa iasa din sicriul politic, liberalii si el din interior incearca cumva sa iasa, gata Mihail Feodrovici nu va mai ajuta nimic, liberalii gata au plecat in istorie ati avut marea fericire sa nimeriti in politica mare datorita lui Chirtoaca, care intamplator a castigat mandat de deputat, plecati cu cat mai repede cu atat mai bine, luati-l pe nepot si plecati."

 

 Sloganul liberalilor l-a amuzat pe Dodon.

 

Igor DODON, PRESEDINTE: "Cand o sa ajunga Chirtoaca langa Chirinciuc sa vedem ce slogan. "

 

 Atat Mihai Ghimpu, cat si Dorin Chirtoaca nu au raspuns la telefon pentru a comenta acuzatiile. Intre timp cele doua tabere impart spatiul din fata Postei centrale unde au amenjat doua corturi. Socialistii aduna semnaturi pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca, iar liberalii - pentru suspendarea lui Igor Dodon.

 

In timp ce liberalii vor sa-l dea jos, Igor Dodon isi doreste mai multa putere. Astazi presedintele s-a intalnit cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, care analizeaza inititiativa sa de a putea dizolva parlamentul din mai multe motive decat cele existente.

 

Igor DODON, PRESEDINTE: "Eu inteleg ca ei nu o sa vrea de aceea am pus acest subiect sa fie la referendumul din toamna...." 

 

 Proiectul initiat de presedinte si propus de socialisti, deocamdata nu a fost inregistrat in parlament. Comisia de la Venetia urmeaza sa vina ulterior cu recomandari.

Alte ştiri despre: