20:22, 16 Martie 2017
, PRO TV

Dodon, la sfat cu Patriarhul Kiril la Moscova. Presedintele a anuntat ca vrea sa deschida o biserica in cinstea unui sfant rus la Chisinau- GALERIE FOTO


La 2 luni de la ultima vizita in Federatia Rusa, Igor Dodon a mers iar la Moscova, unde s-a intalnit cu patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse Kiril. Fotografiile de la intrevedere au fost facute publice pe pagina de facebook a presedintelui. Igor Dodon si Patriarhul Kiril au discutat despre situatia social-politica din tara noastra, precum si despre deschiderea unei noi biserici in Chisinau.


 

Dodon va sta la Moscova pana sambata. Vizita presedintelui vine in contextul in care Pavel Filip si Andrian Candu au cerut recent oficialilor moldoveni sa se abtina de la calatorii in Federatia Rusa, intrucat demnitarii de la Chisinau ar fi persecutati, verificati suplimentar la intrarea in Federatia Rusa. Ultima data Dodon a fost la Moscova la mijlocul lui ianuarie 2017. Atunci i-a promis lui Putin ca daca socialistii vor lua majoritatea in 2 ani, Acordul de Asociere va fi anulat.

 

 

 

 

Alte ştiri despre: