17:03, 3 Decembrie 2017
, PRO TV

Cumparaturi in valoare de 250 de mii de lei pentru Presedintie. Contractele, semnate de Dodon - ZdG


O imprimanta color de dimensiuni A3, sase imprimante multifunctionale, doua servere si diferite accesorii pentru calculator in valoare de 250 de mii de lei, au fost cumparate de Igor Dodon pentru presedintie. Asta au descoperit reporterii de la Ziarul de Garda. Noile achizitii vin la trei luni dupa ce seful statului si-a luat un aparat de fotografiat de 162 de mii de lei, despre care a spus ulterior ca nu stie nimic.


 

Potrivit Ziarului de Garda, cele doua contracte in valoare de aproape 250 de mii de lei au fost semnate pe 13 noiembrie de presedintie si doi agenti economici, castigatori ai licitatiei. Potrivit documentelor, ar urma sa fie echizitionate echipamente si accesorii noi pentru calculator. Adica, o imprimanta color A3, alte 6 imprimante multifunctionale, 2 servere, o statie grafica si 10 aparate electricce, care furnizeaza curent in caz de urgenta.

 

Toate urmeaza a fi livrate in 30 de zile de la semnarea contractelor. Purtatorul de cuvant al presedintelui, Ion Ceban, nu a fost de gasit pentru comentarii. Tot Ziarul de Garda scria in luna august ca presedintele a cumparat un aparat de fotografiat de 162 de mii de lei. In cadrul emisiunii In PROfunzime, Igor Dodon spunea ca nu a dat indicatii pentru o asemenea achizitie si ca ar fi vorba de o eroare.

Alte ştiri despre: