21:27, 3 Iunie 2018
, PRO TV

Cum va colabora Nastase cu autoritatile centrale daca va fi ales primar al capitalei: "Daca ne vor pune bete in roate, vom apela la oameni, am putea iesi la proteste"


Vom incerca sa avem un dialog institutional, corect si civilizat, iar daca autoritatile centrale ne vor pune bete in roate, am putea organiza proteste. Asta spune candidatul comun PPDA\PAS, Andrei Nastase, intrebat cum va colabora cu Consiliul Municipal sau Guvernul, in cazul in care va fi ales primar general al capitalei.
Lorena BOGZA, REALIZATOAREA EMISIUNII InPROfunzime: "Relatia cu guvernul cum o vedeti?"

 

Andrei NASTASE, CANDIDAT PPDA\PAS: "Trebuie sa inteleg si eu si toata lumea, in momentul in care esti ales primar apartii si celor care te-au ales. Asta presupune un dialog cu CMC si cu autoritatile centrale, uneori strangi din dinti. De exemplu s-ar putea sa fiu nevoit sa discut cu Dodon. Chiar nu am nicio placere sa-l vad, dar s-ar putea sa trebuiasca sa discut si cu Dodon. Va trebui sa discut si cu presedintele Parlamentului, cu premierul. Cu Plahotniuc mai putin, el nu detine o functie oficiala.

 

Le voi cere sa fim corecti, sa fim civilizati, sa ne purtam ca niste oameni de stat.

Demnitatea de primar te obliga la niste lucruri. Sper sa avem o comunicare institutionala, civilizata. Daca au aceleasi obiective, eu voi face tot ce imi sta in putere sa avem un dialog civilizat.

Daca ne vor pune bete in roate, vom apela la oameni. Si la proteste i-am putea chema, de ce nu.

Eu nu am de gand sa ma duc la primarie sa-mi umplu buzunarele de parale, asa cum au facut-o pana acum altii."


Alte ştiri despre: