19:12, 16 Mai 2018
, PRO TV

Cum raspunde Victor Stratila la intrebarea: Aveti 0 venit, 0 cheltuieli. Cum va promovati? Stratila: "Noi nu suntem un partid de hoti care a furat miliardul si cu banii furati se promoveaza. Transportul public este gratis pentru candidati"


"Eu vreau sa fiu primar", la PRO TV. Candidatul Partidului Verde Ecologist, Victor Stratila, candidata Partidului Sor, Reghina Apostolova si candidatul Partidului "Democratia Acasa", Vasile Costiuc, sunt invitatii Lorenei Bogza la dezbaterile de astazi, 16 mai.


 

Lorena BOGZA: "Domnule Stratila, aveti 0 venit, 0 cheltuieli. Cum va promovati?"

 

 VICTOR STRATILA, candidat Partidul Verde Ecologist: "Noi nu suntem un partid de hoti care a furat miliardul si cu banii furati se promoveaza. Nu avem niciun material promotional. Programul printat il am doar pentru mine.

 

La intalnirile cu alegatorii ma deplasez cu transportul public, pentru ca sunt candidat nu trebuie sa achit transportul. Nici cont bancat nu avem deschis. Ne-au purtat pe drumuri. Pana la urma abia luni banca ne-a spus ca nu ne poate deschide un cont, pentru ca asa e politica acelei banci."

 


Lorena BOGZA: "Domnule Costiuc, aveti 4 mii de lei venituri. Cum va promovati?"

 

 VASILE COSTIUC, candidat Partidul Democratia Acasa: "Eu am donat impreuna cu niste colegi. Avem bonurile de plata, avem totul. Intelegem cat de strict este acest lucru."

Alte ştiri despre: