10:59, 6 Martie 2019
, PRO TV

Cum alegem creditul potrivit


Viata ne rezerva diverse situatii tensionate. Cel mai des acestea apar din cauza banilor, dar mai ales din lipsa lor. Asa e, vrem de toate, aici si acum, fara prea multe explicatii. Pentru a suplini necesarul unii muncesc mai mult, altii imprumuta de la parinti, rude, amici, iar mai tarziu ajung de unde au pornit, adica tot fara bani.


 

Pentru a nu ne implica in imprumuturi esuate din start, solutia optima e alegerea corecta a unui credit rapid si cat mai potrivit pentru necesitati concrete.

 

Alegerea corectă a companiei de microfinanţare în Chişinău

 

Înainte de a solicita un credit, este extrem de important să ne informăm despre compania care ni-l oferă. În prezent, străzile sunt împânzite cu zeci de anunţuri despre posibilitatea de a accesa un împrumut rapid. Ofertele sunt din cele mai tentante, mai ales pentru cei care sunt în căutarea unei surse de finanţare cât mai rapide. Un credit bun însă trebuie să fie şi sigur.

 

Iată de ce ar fi bine să nu ne grăbim, dar să analizăm în detalii fiecare sugestie primită din partea ofertantului. Asta pentru a ne asigura că vom putea restitui împrumutul fără alte procente ascunse, decât cele stipulate din start. 

 

Credit rapid online 

 

În prezent reţeaua de internet ne permite să ne suplinim necesarul financiar într-un timp scurt, fără a ne deplasa de la birou sau de acasă. Tot de ce este nevoie este un dispozitiv conectat la reţeaua de internet. Sunt puse la dispoziţie diverse tipuri de credite, aşa ca:

 

-Credite de nevoi personale 

-Credite în numerar

-Credite pentru bunuri

-Credite pentru automobil

-Credite pentru pensionari

-Credite pentru migranţi

-Credite pentru afaceri

 

Aşadar, mai întâi alegem categoria care ne reprezintă. După care urmează alegerea creditului propriu-zis de care avem nevoie. 

 

Împrumuturi pentru persoane fizice

 

 La această categorie sunt puse la dispoziţie diverse credite. Deci, dacă avem de gând să facem anumite cumpărături costisitoare, avem de achitat plata de chirie sau multe alte necesităţi urgente, atunci vom alege un credit de nevoi personale, un împrumut în numerar sau împrumut pentru consum. Acestea sunt soluţiile cele mai potrivite. 

 

Pentru casă adesea e necesar un credit pentru reparaţie. Mereu vrem să reînnoim aspectul locuinţei noastre, dar ocazia să o facem vine mai rar. Dacă ne gândim la o vacanţă, putem face un împrumut pentru o asemenea plăcere mult aşteptată. Asemenea credite pot fi luate în numerar de la 2.000 până la 15.000 lei, pe un termen de 4–12 luni.

 

În cazul în care accesăm un credit online, creditorul ne oferă posibilitatea să calculăm instant plata lunară pe care urmează să o întoarcem, în funcţie de termenul şi suma aleasă. 

 

Împrumuturi pentru persoane juridice 

 

Serviciile de credit rapid online sunt extrem de variate. Dacă avem nevoie de un credit pentru a ne dezvolta afacerea pe care o gestionăm, atunci este nevoie de o sumă ceva mai mare. În aceste condiţii este pus la dispoziţie creditul pentru afaceri. Acesta oferă posibilitatea accesării unui împrumut începând de la 2.000 lei până la 100.000. Deci, avem libertatea de a alege o sumă ceva mai mare pentru a putea acoperi necesităţile reale ale investiţiei. Şi la capitolul termen sunt anumite schimbări, putem restitui suma în 6-24 de luni. 

 

Un împrumut avantajos va reprezenta mereu necesităţile clientului. Recomandările de mai sus ar putea deveni un imbold sigur pentru ca visurile noastre să devină realitate uşor, rapid şi sigur. 

 

*Acest articol este produs comercial.

Alte ştiri despre: