15:03, 22 Ianuarie 2016
, PRO TV

Creanga: Strelet a ales sa-si continue aplicarea frustrarii personale in opera de distrugere a PLDM


Valeriu Strelet a ales rafuiala cu cei care au alte viziuni politice asupra momentului politic actual si care nu se supun intereselor sale personale. Astfel reactioneaza deputatul Stefan Creanga, unul dintre cei 8 deputati liberal-democrati care au votat pentru Guvernul Filip, dupa ce 7 dintre ei au fost exclusi din fractiunea parlamentara.


 

"Actuala conducere interimara a PLDM nu a inteles nimic din luptele care se dau astazi in Republica Moldova. A preferat sa aplice tactica strutului si sa ramana surda la apelurile de asigurare a unei minime stabilitati politice in aceste momente extrem de complicate pentru Republica Moldova.

 

In schimbul consolidarii partidului, Valeriu Strelet a ales sa-si continue aplicarea frustrarii personale în opera de distrugere a PLDM. În loc sa puna la vot reformarea partidului a ales sa nege parerea organizatiilor teritoriale si a jumatate din fractiune. În loc sa puna la vot excluderea atît de des solicitata de membri a celor care de-a lungul anilor au compromis partidul si a celor care au participat direct la capturarea statului prin amendamente la legi sau decizii luate în guvern, Valeriu Strelet a ales rafuiala cu cei care au alte viziuni politice asupra momentului politic actual si care nu se supun intereselor sale personale. 

 

Astazi, cînd partidele de dreapta sunt decredibilizate sau înca slabe, evitarea alegerilor anticipate ar oferi timp pentru consolidarea segmentului de dreapta si îndepartarea riscului venirii la putere a fortelor absolut straine de interesul tarii. Pentru politicienii mereu depasiti de evenimente astfel de lucruri nu sunt întelese.Mai mult, participarea la actiuni de protest alaturi de Usatîi si Dodon le consideram o tradare a intereselor Republicii Moldova în aceste momente politice extrem de dificile. 

Pentru confirmare

Stefan Creanga."

Alte ştiri despre: