22:52, 9 Noiembrie 2017
, PRO TV

Codreanu, despre numirea in functia de viceprimar: "Grozavu mi-a propus si am acceptat, am zis ca pot sa ajut". Cebanu: "Silvia Radu este cumetra cu Dodon"


Liderul fractiunii PL, Ion Cebanu, a declarat in cadrul emisiunii InPROfunzime ca Silvia Radu este cumatra cu Dodon, iar numirea celor doi in functie de viceprimar si primar interimar este o incalcare flagranta si liberalii vor contesta aceasrta decizie.


 

Ruslan Codreanu, VICEPRIMAR FRACTIUNE PPEM: "Am vornit cu Nistor Grozavu si am zis ca vin sa ajut. Grozavu mi-a propus si eu am acceptat. Credeti ca nu am vrut sa fiu votat si toti sa strige Ruslan Codreanu?. Pe Silvia Radu am cunoscut-o cu 10 minute inainte de a intra in sedinta. Eu nu vreau sa pornesc in speculatii. 

 

Ion Cebanu, LIDER FRACTIUNE PL: "Doamna Silvia este cumetra cu Dodon. Datorita uzurpatorilor respectivi noi avem peste o mie de subiecte care trebuie discutate pe ordinea de zi. Este problema incalcarii flagrante a administratie primariei Chisinau cu numirea respectivilor. Noi contestam lucrurile respective. Vom lua o decizie.  Asas o intrebare catre Codreanu, voi soviste aveti?

 

Ruslan Cdreanu, VICEPRIMAR FRACTIUNE PPEM: "Voi trebuie trebiue sa le raspundeti cetatenilor ce ati facut in 10 ani."

Alte ştiri despre: