15:02, 11 August 2017
, PRO TV

Ce ar fi fost daca in 2016 PL nu ar fi facut alianta cu PD: "Plahotniuc este cel mai slab si fricos politician". Scenariile lui Mihai Ghimpu - VIDEO


Un buchet de trandafiri pentru democrati. Astfel isi incheie mesajul publicat la miezul noptii pe facebook, liberalul Mihai Ghimpu. Liderul PL a scris o postare imensa dintr-o insiruire de scenarii care ar fi putut fi reale, daca in 2016 nu ar fi facut alianta cu democratii. Macinat de regrete, aflat acum in opozitie, Ghimpu a facut aluzie ca Vlad Plahotniuc este cel mai slab si fricos politician de la noi. Liderul PD nu a raspuns la telefon, iar servciul de presa al democratilor a spus ca nu comenteaza.


 

Intr-o postare pe facebook, publicata la miez de noapte, Mihai Ghimpu il acuza de toate relele din tara pe Vlad Plahotniuc. Cel care, potrivit lui Ghimpu, face si desface aliantele si aresteaza oponentii politici fara probe.

 

Acum din opozitie, liberaloul nu exclude ca democratii, inca 2015 ar fi planificat sa-l dea jos pe Chirtoaca si asta pentru ca nu ar fi putut pune mana pe primarie. Acum Ghimpu crede ca guvernul Strelet a fost demis tot la comanda lui Vlad Plahotniuc.

 

Mihai GHIMPU, LIDER PL: "Un politician, care foloseşte în lupta politică măciuca procuraturii împotriva partenerilor şi opozanţilor săi din cauza că au poziţia lor, pe departe nu înseamnă că el este cel mai puternic, ba din contra, dă dovadă că este mai slab şi mai fricos decât ceilalţi politicieni."

 

Liberalul sustine ca democratii l-ar fi inalturat de la guvernare pentru ideile sale unioniste. 

 

Mihai GHIMPU, LIDER PL: "Tocmai de aceea, bănuiesc, am şi nimerit noi "în lista neagră", iar alţii - în funcţii şi în "îmbrăţişările" înflăcărate ale liderului PDM."

 

 La final, Ghimpu le doreste democratilor un buchet mare de trandafiri, atasand si o poza cu flori. Astazi Vlad Plahotniuc nu a raspus la telefon, iar serviciul de presa al PD a spus ca nu va comenta afirmatiile lui Ghimpu.

 

In ultimele zile, liderul PL posteza tot mai multe mesaje sub titlul "Dupa moarte", in care isi expune motivele de ce a facut alianta cu democratii, meditand acum la ce s-ar fi intamplat, daca liberalii ar fi renuntat. 

Alte ştiri despre: