16:15, 5 Noiembrie 2018
, PRO TV

Andrian Candu, catre Igor Dodon: "Este suparat pe viata si pe legile din RM. Nu pot face nimic pentru el, ca legislaţia Republicii Moldova sa fie asa cum poate a vazut undeva"


Andrian Candu a postat un mesaj pe facebook in care spune ca il poate intelege pe Igor Dodon ca este suparat pe viata si pe legile din tara noastra, insa nu poate face nimic: "Ca legislatia RM sa fie asa cum poate a vazut undeva"


 

Andrian CANDU, PRESEDINTE PARLAMENT: "Domnul preşedinte Igor Dodon este supărat pe viaţă şi pe legile din Republica Moldova. Omeneşte îl pot înţelege, pot înţelege chiar şi epitetele cu tentă suburbană la adresa mea. Nu pot însă face nimic pentru el, ca legislaţia Republicii Moldova să fie aşa cum poate a văzut undeva, când preşedintele doar se gândeşte la ceva, iar legea deja se schimbă până finalizează el gândul."

 

Asta dupa ce astazi, seful statului a declarat intr-o conferinta de presa ca:

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA:  “Celor care fac legea in Republica Moldova le-au mai ramas 25 de zile si se termina perioada lor cu legea. Noi stim cum se face si se interpreteaza Legea in Republica Moldova. Eu nu exclud ca ei pot veni cu interpretari cum doresc ei. Eu nu exclud ca ei vor veni cu actiuni mai dure, dar asta nu ii va multumi pe cetateni.”

 

Dodon a venit cu replici in adresa presedintelui legislativului, care a declarat anterior ca nu va candida la urmatoarele alegeri parlamentare pentru ca nu i-ar permite legislatia.

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA:  “Aroganta este un sentiment foarte periculos chiar si pentru un politician. Dar atunci cand pierzi contactul cu pamantul si incepi undeva sa planezi, tot acest glamour se termina, si se termina nu foarte bine.”

Alte ştiri despre: