12:25, 6 Februarie 2019
, PRO TV

Augustin Volconovici, invitat astazi la dezbaterile de la PRO TV. Profilul candidatul Partidului Comunistilor, pe circumscriptia uninominala 27


Augustin Volconovici este invitat astazi la dezbaterile de la PRO TV. Esl este candidatul Partidului Comunistilor, pe circumscriptia uninominala, cu numarul 27.


 

Potrivit moldova.org, el este fiul lui Liviu Volconovici, fostul ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului. Înainte ca acesta să devină ministru, a ocupat postul de rector al Universităţi Agrare (UASM).

 

În acea perioadă, Augustin a devenit profesor la UASM.

 

Tânărul este şi secretar general al organizaţiei primare a Partidului Comuniştilor.

 

În prezent, Volconovici este consultant principal în cadrul Direcţiei politici de dezvoltare regională  din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului.

 

Volconovici si-a anuntat candidatura pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 in calitate de reprezentant al PCRM pe circumscriptia nr. 27 a sectorului Buiucani din Capitala.

 

CEC a publicat declaratia de avere a candidatului.

 

Organizatiile constituente ale Initiativei Civice pentru un Parlament Curat 2019 (ICPC) nu au publicat profilul concurentului.

Alte ştiri despre: