21:59, 18 Octombrie 2018
, PRO TV

"Are sau nu legatura vizita lui Recep Erdogan cu constructia Arenei Chisinau?" Cum raspunde Vladimir Voronin la aceasta intrebare


Vladimir Voronin, prezent la emisiunea InPROfunzime, a spus ca constructia Arenei Chisinau are legatura cu vizita facute de presedintele Turciei, Recep Erdogan, in tara noastra.


 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "In primul rand expulzarea acestor cetateni turci de la Orizont putea fi abolita prin faptul ca acest presedinte Dodon are dreptul sa ofere cetatenie.

 

In al doilea rand, departamentul de migratie si azil are dreptul sa ofere azil vremelnic. De ce nu s-a oferit nici din partea presedintelui si nici din partea acestui azil.

 

Eu vreau sa confirm ca a fost o intelegere, deaceea nu le-a oferit cetatenie si nici azil. Cand a devenit presedinte Dodon s-a ocupat de Basescu, i-a retras cetatenia. Ieri la Dodon a aparut si un Mercedes nou. Sunt si fondurile acestea a sotiilor. Era alta masina, sunt masini de rezerva."

 

Arena Chisinau este ideea democratilor. Aceasta va avea o capacitate de pana la cinci mii de locuri si urmeaza sa fie data in exploatare peste doi ani. Pentru constructia complexului din bugetul de stat urmeaza sa fie alocate 200 de milioane de lei. Arena va fi construita de o companie din Turcia, aceasta fiind singura care a aplicat la concurs. 


Alte ştiri despre: