12:20, 7 Februarie 2019
, PRO TV

Anton Miron, invitat astazi la dezbaterile de la PRO TV. Profilul candidatului Partidului Comunistilor, pe circumscriptia uninominala 26


Anton Miron este invitat astazi la dezbaterile de la PRO TV. El este candidatul Partidului Comunistilor, pe circumscriptia uninominala 26.


 

Potrivit moldova.org, este născut la 8 august 1941  în satul Bezeda, raionul Briceni, a studiat la Institutul Agricol din Chişinău obţinând o diplomă de agronom-savant.

 

A fost conducător de gospodării agricole, preşedinte al executivului raional, prim-secretar al comitetului raional al PCRM, şef de departament la Ministerul Agriculturii, prim-vicepreşedinte al Consiliului municipal Chişinău.

 

La începutul anilor 2000 a devenit deputat în Parlament şi şi-a păstrat fotoliul în patru legislaturi.

 

Anton Miron si-a anuntat participarea pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 in calitate de candidat PCRM pe circumscriptia nr. 26 din care fac parte unele cartiere din sectoarele Centru si Buiucani.

 

CEC a publicat declaratia de avere a candidatului.

 

Organizatiile constituente ale Initiativei Civice pentru un Parlament Curat 2019 (ICPC) nu au publicat profilul concurentului.

Alte ştiri despre: