19:52, 19 Iulie 2018
, PRO TV

Andrian Candu sustine ca partidul de la guvernare nu are nicio legatura cu scrisoarea celor peste 700 de primari din tara adresata liderilor europeni - VIDEO


Andrian Candu sustine ca partidul de la guvernare nu are nicio legatura cu scrisoarea celor peste 700 de primari din tara adresata liderilor europeni. De asemenea, vicepresedintele PD cere dovezi de la Andrei Nastase, care ii acuza pe democrati ca ar sta in spatele acestei solicitari.


 

Andrian CANDU, PRESEDINTE PARLAMENT: “Daca cele spuse de Andrei Nastase sunt adevarate, atunci il rugam sa vina si cu numele consilierilor care au pregatit acel proiect de declaratie, cu numele eventual al primarilor care au fost presati. Este o actiune a primarilor, o alta putere, a autoritatilor lcoale, este viziunea lor.”

 

 Liderul PPDA spunea ca plangerea ar fi fost scrisa de consilierii lui Vlad Plahotniuc, iar edilii locali - constransi sa o semneze. Primarii declarau ca opozitia de acasa ar fi actionat iresponsabil atunci cand a plecat la Strasbourg si a cerut blocarea asistentei macrofinanciare. Acestia considera ca europenii ar fi abordat superficial problema si le cer oficialilor straini sa revizuiasca hotararea luata la inceputul lunii iulie. 

Alte ştiri despre: