22:19, 8 Martie 2018
, PRO TV

Andrei Nastase: "Nici un fel de problema, daca cei de la PAS o vor inainta pe Maia Sandu, de ce nu? Oferta PPDA ramane ferma"


"Nici un fel de problema, daca cei de la PAS o vor inainta pe Maia Sandu, de ce nu? Oferta PPDA ramane ferma". Asta a spus astazi Andrei Nastase, prezent la emisiunea InPROfunzime.Andrei NASTASE, LIDER PPDA: "Sansele noastre sunt locuitorii Chisinaului la care noi nu am incetat sa mergem. Sondajele noastre arata bine.  Noi avem sprijin. Nici un fel de problema, daca cei de la PAS o vor inainta pe Maia Sandu, de ce nu?

 

Oferta noastra este una cat se poate de ferma si am si demarat ceea ce trebuie sa faca orice partid. O sa aflati daca o sa raman sau nu in campanie mai departe. Oferta PPDA ramane ferma. De la PAS vom avea un raspuns pozitiv.

 

Suntem siguri ca impreuna vom putea lua capitala. Va fi o campanie infernala. Noi intelegem foarte bine ca ei nu au intentia sa organizeze alegerile. Noi am discutat la partid despre candidatul pentru Balti. In momentul de fata avem o idee privind candidatul nostru, dar asteptam sa vedem ce spun cei de la PAS."

Alte ştiri despre: