21:19, 1 Februarie 2018
, PRO TV

Andrei Nastase, despre alegerile legislative: "Noi actionam ca doi frati gemeni. La alegeri vom participa intr-un bloc"


Liderul PPDA, Andrei Nastase, a anuntat in cadrul emisiunii InPROfunzime ca PAS si PPDA vor forma un bloc pentru alegerile legislative si vor avea candidati comuni pe circumscriptii.


 

Andrei NASTASE, LIDERUL PPDA:  "O sa participam intr-un bloc bazat pe sprijin reciproc. Noi ar fi trebuit sa mergem pe un exemplu foarte corect. Este adevarat ca lipsa de invizibilitate da parerea ca nu se face nimic. Candidati comuni pe circumscriptii. Se munceste in spatele cortinei. Noi actionam ca doi frati gemeni. Iata de ce am decis sa megem in bloc."

 

 Cat despre votul mixt Andrei Nastas spune ca ar putea sa fie schimbari.

 

Andrei NASTASE, LIDERUL PPDA: "S-ar putea ca intr-un anumit moment aceasta guvernare sa faca un pas in spate. Nimic din ceea ce a fost esential nu a fost indeplinit de actuala guvernare au spus-o membrii Comisiei de la Venetia. Suntem gata de orice scrutin."

 

"Cred ca e timpul sa facem proteste neorganizate. Vor veni aceste alegeri. Ne pregatim de orice deznodamant. Noi vrem sa scapam de aceasta dictatura si sa mergem spre democratie. Rolul liderului este foarte important. Sunt sigur ca o buna organizare ar putea sa faca posibil acest lucru. Protestul nostru ramane unul la cote foarte inalte."

 

Despre primarul interimar,  Silvia Radu:

Andrei NASTASE, LIDERUL PPDA: "Ma indoiesc ca va demonstra ca poate guverna capitala."

Alte ştiri despre: