18:40, 1 Martie 2019
, PRO TV

Alegerile au trecut, panourile, insa, au ramas. Socialistii, care au obtinut cele mai multe mandate in Parlament, au impanzit strazile capitalei cu panouri de multumire - VIDEO


Alegerile au trecut, panourile, insa, au ramas. Socialistii, care au obtinut cele mai multe mandate in Parlament, au impanzit strazile capitalei cu panouri de multumire. Iar politicienii care au intrat deja in Parlament ne indeamna in continuare sa-i votam.


 

Socialistii s-au apucat sa le multumeasca alegatorilor pentru votul acordat si au impanzit capitala cu panouri.

 

“Va multumim pentru sustinere...Nu inteleg."

 

"Oamenilor le este placut ca le sunt adresate mesaje de multumire, chiar daca, cel mai probabil, lor le este indiferent – oricum e placut.”

 

"Se pregatesc pentru anticipate.”

 

"Mai bine banii, pe care partidele le-au cheltuit pentru panouri si agitatie, erau investiti in reparatia trotuarelor."

 

Purtatorul de cuvant al PSRM ne-a declarat ca toate cheltuielile pentru panouri vor fi raportate la Comisia Electorala Centrala. De rand cu noile mesaje, altele, tot ale socialistilor indeamna, in continuare, oamenii sa iasa la vot.

 

"Unde e logica?"

 

Au ramas afisate prin oras si panourile democratilor, ale partidului SOR si cele ale liberalilor, care, spun trecatorii, ii fac sa creada ca sunt inca in plina campanie electorala.

 

Reprezentantii partidelor ne-au declarat ca demontarea panourilor dupa alegeri tine de competenta agentiilor de publicitate. 

 
Alte ştiri despre: