14:00, 9 Iunie 2018
, PRO TV

Alegerile au trecut, panourile au ramas. In timp ce mai multi candidati, care au luptat pentru fotoliul de primar, cheama in continuare oamenii la vot, Ceban si-a instalat altele noi - VIDEO


Alegerile au trecut, panourile au ramas. Mai multi candidati care au luptat pentru fotoliul de primar cheama in continuare oamenii la vot. Iar Ion Ceban, care a pierdut alegerile in fata lui Andrei Nastase, nu doar ca nu si-a clintit unele panouri din loc, dar si-a instalat, dupa alegeri, altele noi.


 

“Va multumesc pentru incredere. Data viitoare vom fi mai multi. Ion Ceban. Destul de motivant, nu?”

 

Daca pana nu demult a avut doar panouri electorale, acum are panouri... postelectorale. Ion Ceban a impanzit capitala cu mesajul in care le multumeste locuitorilor capitalei pentru incredere.   

 

“Data viitoare, cand va fi data viitoare. Cred ca asta este o speranta. Speranta moare ultima. Poate noaptea nu doarme.” 

 

 “Increderea se bazeaza pe niste fapte. Nu conteaza ca e Ceban sau altcineva. Persoana vrea ca oamenii sa aiba incredere in el. Vrea cumva sa se faca remarcat.” 

 

Serviciul de presa al partidului socialistilor nu a vrut sa ne spuna cati bani a cheltuit Ion Ceban pentru panourile noi, dar a promis ca va veni mai tarziu cu un raspuns. De rand cu noile mesaje, altele, tot ale socialistilor  indeamna, in continuare, oamenii sa iasa la vot. Au ramas afisate prin oras nu doar panourile socialistilor, dar si cele ale liberalului Valeriu Munteanu, Consantin Codreanu sau Reghina Apostolova. 

 

Natalia GHETU, REPORTER PRO TV: “Cu sloganul “Am demonstrat ca se poate” continua sa ne zambeasca de pe panouri si Reghina Apostolova, care a fost eliminata din cursa pentru primaria capitalei. Aici pe strada Vasile Lupu pe fiecare stalp este lipit cate un afis cu ea si Ilan Sor.”

 

Astfel ca daca faci o plimbare prin capitala, ai impresia ca alegerile abia urmeaza.  

 

“Pana la alegeri oamenii trebuie sa le vada chipurile, dar dupa alegeri cred ca nu mai trebuie. Ar trebui sa le scoata, evident.”

 

Reprezentantii agentiilor de publicitate spun ca legislatia nu ii obliga sa demonteze imediat dupa alegeri panourile electorale.

Alte ştiri despre: