19:43, 25 Februarie 2018
, PRO TV

A scris, a sters, iar acum vine cu explicatii. Dupa ce pe pagina de facebook a lui Igor Dodon scria ca liberalismul, toleranta si egalitatea de gen sunt invataturi false, Ion Ceban vine cu explicatii: "Textul nu a fost coordonat cu seful statului"


A scris, a sters, iar acum vine cu explicatii. Dupa ce pe pagina de facebook a lui Igor Dodon a aparut astazi o postare in care scria ca liberalismul, toleranta si egalitatea de gen sunt invataturi false, Ion Ceban vine cu explicatii. Acesta spune ca programul incarcat al lui Igor Dodon nu-i permite sa-si administreze personal pagina de Facebook, astfel textul acestei postari nu a fost coordonat cu presedintele.Astazi, pe pagina de facebook a lui Igor Dodon a aparut un astfel de mesaj:


„Noi, moldovenii, sîntem un popor ortodox. Bunicii şi străbunicii noştri au păstrat şi promovat această credinţă de secole. În prezent, se fac încercări de a ne ademeni cu noi învăţături false, cum ar fi liberalismul, toleranţa, egalitatea de gen. Se fac încercări de a ne impune să credem că credinţa noastră ortodoxă, valorile noastre familiale sînt nişte valori perimate şi depăşite. In pofida acestor provocări, poporul nostru, care a trecut prin toate încercările, va păstra credinţa care l-a ocrotit pe parcursul întregii noastre istorii”, a scris Dodon pe facebook.

 

La scurt timp mesajul a fost sters, iar Ion Ceban a venit cu o explicatie pe pagina sa de facebook:

 

Alte ştiri despre: