13:04, 12 Februarie 2012
, Igor Dodon

Igor Dodon: La offline cu bloggerii


Despre situatia politica din tara, modalitatea de solutionare a conflictului transnistrean, dialogul cu societatea civila, campionatul de sah si vizita campionului mondial, Anatoli Karpov, am vorbit cu bloggerii la cel de-al cincilea offline.


 

Mereu am considerat ca anume bloggerii sunt cei mai receptivi în spatiul online, de aceea, la offlineul de vineri (10 februarie) am fost înconjurat de bloggeri deja cunoscuti si altii noi/tineri. Deschiderea noastra reciproca ne ajuta de fiecare data sa discutam despre subiecte sensibile, punînd în centrul atentiei problemele importante pe care le confrunta tara.

 

Am pus în discutie dialogul pe care îl am cu Alianta de guvernare si le-am descris în detaliu ultimele reuniuni cu cei trei lideri ai AIE, pe care am reusit sa îi conving în cele din urma sa revina la alegerea presedintelui. Le-am explicat ca cel mai mare opozant al socialistilor este Mihai Ghimpu, dar si acesta si-a recunoscut greseala cu referendumul si s-a alaturat ideii înainte de socialisti.

 

Foto: iongrosu.com

 

Împreuna cu bloggerii am masurat temperatura politicii moldovenesti. Am constatat ca fara actualul lider al PCRM, Vladimir Voronin, comunistii se vor dispersa definitiv, deoarece în partid nu mai exista o alternativa potrivita pentru transmiterea conducerii partidului.

 

Am transmis mesajul socialistilor despre alegerea presedintelui si am prezentat argumentele despre avantajele unui presedinte apartinic, atît pentru socialisti cît si pentru tara în întregime.

 

Pentru ca sunt bloggeri, activi si inteligenti am vrut sa le împartasesc ultimele informatii despre ceea ce pregatesc pe tarîmul sahului moldovenesc. Le-am povestit despre vizita pe care o va întreprinde în tara noastra emeritul campion mondial Anatoli Karpov.

 

Foto: iongrosu.com

 

Le multumesc bloggerilor pentru receptivitatea si interesul de care au dat dovada în mod repetat!

 

Mai jos va prezint cîteva articole aparute ca rezultat al offline-ului din 10 februarie 2012:


1. Blogul lui Adrian: La Taifas ( bloggeri vs Igor Dodon ), http://adrianplesca.wordpress.com/2012/02/11/la-taifas-bloggeri-vs-igor-dodon/


2. Ion Grosu: Calmculul lui Dodon, http://iongrosu.com/2012/02/10/calmculul-lui-dodon/


3. Blogul lui Eugen: off cu Igor Dodon (fara mâncare dar cu multe discutii), http://luchianiuc.com/blog/2012/02/11/off-cu-igor-dodon-fara-mancare-dar-cu-multe-discutii/

 

SURSA: Blogul lui Igor Dodon

Alte ştiri despre: