31.05.2019
Daca nu ar fi fost Vlad Plahotniuc in Partidul Democrat, am putea vorbi despre o coalitie PD-ACUM? Cum raspunde Maia Sandu
Maia Sandu spune ca daca nu ar fi Vlad Plahotniuc in Partidul Democrat, atunci o coalitie intre PD si Blocul ACUM ar putea fi posibila. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Maia SANDU, LIDER PAS: “Daca Partidul Democrat nu ar fi fost format din mafioti, normal ca da. Partidele se deosebesc doar dupa ideologii si atunci se poate de discutat. La noi e vorba de hoti, de oameni care au uzurpat puterea si atunci ce sa discuti. Daca nu exista Plahotniuc, poate am fi discutat, evident.”

Daca Partidul Democrat era un partid decent, fara mafioti, noi evident ne-am fi dorit sa avem cu cine colabora in parlament.

Legile pe care le propunem sunt legi care pot fi votate, noi am propus sa se aleaga un presedinte al parlamentului de la ACUM temporar, iar dupa ce s-ar fi votat aceste legi presedintele este gata sa demisioneze si apoi sa discutam...nu se ajunge la aceasta intelegere, mergem la alegeri anticipate."

Articole din aceeasi categorie