06.06.2019
Chiar intentionati sa mergeti mai departe cu PSRM? Cum raspunde Maia Sandu si Andrei Nastase
Liderii blocului ACUM sustin ca deciziile pe care le-au luat ieri si astazi sunt doar in folosul tarii si pentru demontarea sistemului. Maia Sandu si Andrei Nastase spun ca nu se vor mai tine pe pozitie si vor ceda functia de speaker al parlamentului socialistilor, doar daca acestia le vor vota legile si o vor accepta pe Maia Sandu in functia de prim-ministru.

Maia Sandu, LIDERA PAS: „Intentia noastra este sa demontam sistemul. Noi suntem foarte seriosi, deciziile pe care le-am luat nu sunt parte a unui joc pentru a demonstra ceva. Ne-am asumat niste decizii foarte complicate, care ar putea sa ne coste. Mingea este in terenul socialistilor. Stiind ca un eventual guvern ACUM poate fi demis oricand, noi credem ca merita sa ne asumam acest risc si sa scapam tara de acest regim.”

Lorena Bogza: „Este Zinaida Greceanii un om integru?”

Andrei Nastase, LIDER PPDA: „Chiar credeti ca eu sunt indreptatit sa spun cine si cat de integru este? Nu! Lasati-ma sa va vorbesc despre ceea ce am spus in decizia de astazi. Dansii au o anumita solicitare, este dreptul lor sa insiste pe ea. Noi am avut o decizie astazi in care ne-am exprimat si am primit raspunsul de la lume ca suntem exhaustivi. Noi am venit cu ideea sa depersonalizam procesul. Asta inseamna ca trebuie sa ne preocupe ce avem de facut si cum avem de facut. Pentru ca daca vorbim de un nume sau altul, uitam de ceea ce avem de facut. Iata uitati-va ca nu ma mai tin de aceasta functie, ca sa-i creez confortul lui Igor Dodon. Nu am nevoie pentru mine. Am fost un candidat de la blocul ACUM care sa garanteze legile, apoi am renuntat la ideea de a avea un candidat de-al nostru, dar sa ni se dea niste garantii ca ei vor vota acel pachet de legi."

Sursă:
Lasa un comentariu
Articole din aceeasi categorie